Bevries plaatselijk ongewenste kilo's met Cryolipolyse!

We doen iets SPECTACULAIRS deze maand!

We geven deze maand namelijk 50 vouchers weg voor een Cryolipolyse behandeling voor €89,95 in plaats van de gebruikelijke €249 voor 4 lichaamszones. Grijp via de onderstaande button NU je voucher!

Moeite met plaatselijk vetmassa verliezen?

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. intensief sporten, het ene na het andere dieet en wellicht lukt het je om daadwerkelijk slanker te worden met deze strategie. Toch zijn er nog plekken op je lichaam waar je niet helemaal tevreden over bent. Plaatsen waar het niet uitmaakt hoeveel je sport, maar de vetmassa wordt niet of nauwelijks minder. je zoekt iets dat die plaatselijke vetmassa kan aanpakken.

Gelukkig bestaat er een veilige en voordelige manier om van overtollig vet af te komen. Vet bevriezen door cryoplipolyse is een manier van vethopingen verwijderen zonder operatie. Het is een snel, pijnloos en veilig alternatief voor liposuctie

Zit rustig achterover, terwijl cryolipolyse zorgt dat je vetmassa verliest. En dat zonder operatie!

Onze cryolipolyse behandeling maakt gebruik van een geavanceerd koelsysteem dat de vetcellen koelt tot 4°C. Tijdens de behandeling koelen vier speciale pads de vetcellen precies daar waar je de vetrol het liefst ziet verdwijnen. De elektrostimulatie zorgt ervoor dat de koelte dieper en breder de huid in gaan. Met deze non-invasieve technologie zijn geen naalden, geen incisies en geen noodzaak voor verdoving of pijnbestrijding nodig. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen beetje bij beetje verdwijnen. De vetcellen worden door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd.


B
ij Sport2000 Leusden maken we gebruik van moderne CoolipoTwin apparatuur. Deze heeft een Medische Klasse II markering. 

Deze markering ontvangt een behandelmethode alleen wanneer de methode veilig is bevonden.

Zie de resultaten van een aantal van onze cryolipolyse klanten!

Jenny

Vet bevriezen.. Kan dat? Jazeker. Jenny ging in 4 maanden tijd van maat 42, naar maat 38. Dit is uiteraard gepaard gegaan met een goed voedingsschema en sporten. Dit zullen wij ook altijd aanraden. Echter heeft cryolipolyse er wel voor gezorgd dat die laatste beetjes vet op "moeilijke" plekken aangepakt werden. Een groot voordeel van Cryolipolyse. Vet kan op specifieke plekken worden aangepakt. Met alleen sport en een gezond dieet vermindert je algehele vetpercentage, maar is het tamelijk onmogelijk om vetmassa op specifieke plekken aan te pakken. Cryolipolyse bij Sport2000 Leusden maakt dit wel mogelijk!

Eline

Eline heeft haar eerste kilo's er voornamelijk af weten te trainen door middel van sporten en een gezond diëet. Echter liep ze op een bepaald moment tegen een plateau aan. Hierbij was cryolipolyse dé oplossing:  "Ik bleef gezond eten en veel sporten, maar de kilo’s vlogen er niet zo snel meer af. Dat was het moment dat ik begon met cryolipolise. Een methode waarmee je vetcellen plaatselijk definitief af kunt breken door ze gecontroleerd extreem te koelen. Een apart gevoel, je voelt plaatselijk je spier stevig samentrekken. Ontspannend kun je het zeker niet noemen, maar pijnlijk ook niet. Deze laatste stap maakt mijn traject compleet en veelzijdig. Ik heb nu 1 behandeling gehad en zie echt al resultaat. Over 2 weken mag ik weer en dan over 8 weken de laatste behandeling.", aldus Eline.

Wil jij ook zulke resultaten met cryolipolyse?*
Vraag nu nog je voucher aan
en betaal niet €249, maar slechts €89,95!

Bespaar alleen deze maand: 

€159
50 vouchers beschikbaar

Hoe werkt cryolipolyse precies?

In onderstaande afbeelding staat uitgelegd hoe cryolipolyse lokale vetcellen bevriest;

Nog vragen over Cryolipolyse?

Hoe snel zie ik resultaat?
De vetvermindering in de behandelde zones is al zes weken na de eerste behandeling meetbaar.*
 
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat hangt af van je omvang en het effect wat je wil bereiken. Daarom bepalen we tijdens de intake in goed overleg met jouw een succesvol behandelingsplan. Daardoor heb je vooraf een goed beeld hoeveel behandelingen je nodig hebt en uiteraard de kosten.
 
Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?
Ja. Cryolipolyse is in principe geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en die definitief af wil rekenen met overtollig vet.
 
Op welke lichaamsdelen is behandeling mogelijk?
Buik, lovehandles, rug, billen, heupen, benen, bovenarmen, binnenkant knieën, onderkin.
 

Hoeveel vet raak ik kwijt?
De hoeveelheid vet wat je kwijt kunt raken verschilt per persoon. In zijn algemeenheid ligt het rond de 18% en 22% op de behandelde gebieden.*

Zijn de effecten van cryolipolyse blijvend?
Absoluut. Het effect is blijvend. Je vetcellen vallen uiteen, worden opgeruimd en via het natuurlijke proces afgevoerd. Ze komen dus niet meer terug. De nog aanwezige vetcellen kunnen echter wel groter worden door een verkeerd voedingspatroon of onvoldoende beweging.
Om uw nieuwe contouren te houden is het dus zeker belangrijk om een gezonde levenstijl na te streven waarin gezonde voeding en beweging centraal staan.

Kan ik na de cryolipolyse behandeling meteen weer werken of sporten?
Na de behandeling kan je gelijk weer aan het werk of sporten. Je ondervindt bijna tot helemaal geen last van de behandeling.*

Wacht niet langer, betaal nu nog
€89,95in plaats van

€249
Wegens beperkte ruimte slechts 50 vouchers beschikbaar

*Voor alle behandelingen op deze site geldt dat resultaten en ervaringen per cliënt kunnen verschillen. Geen lichaam is hetzelfde, dus wat voor de één goed werkt, kan voor de ander minder goed werken.

TOP