Moeite met plaatselijk vet verliezen?

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. Intensief sporten, het ene na het andere dieet en wellicht lukt het je om daadwerkelijk slanker te worden met deze strategie. Toch zijn er nog plekken op je lichaam waar je niet helemaal tevreden over bent. Plaatsen waar het niet uitmaakt hoeveel je sport, maar de vetmassa wordt niet of nauwelijks minder. Je zoekt iets dat die plaatselijke vetmassa kan aanpakken.

Gelukkig bestaat er een veilige en voordelige manier om van overtollig vet af te komen. Vet bevriezen door cryoplipolyse is een manier van vethopingen verwijderen zonder operatie. Het is een snel, pijnloos en veilig alternatief voor liposuctie.

Zit rustig achterover, terwijl cryolipolyse zorgt dat je vet verliest. En dat zonder operatie!

Onze cryolipolyse behandeling maakt gebruik van een geavanceerd koelsysteem dat de vetcellen koelt tot 4°C. Tijdens de behandeling koelen vier speciale pads de vetcellen precies daar waar je de vetrol het liefst ziet verdwijnen. De elektrostimulatie zorgt ervoor dat de koelte dieper en breder de huid in gaan. Met deze non-invasieve technologie zijn geen naalden of incisies nodig en is er geen noodzaak voor verdoving of pijnbestrijding. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen beetje bij beetje verdwijnen. De vetcellen worden door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd.

Hoe werkt cryolipolyse precies?


Nog vragen over Cryolipolyse?

 • Hoe snel zie ik resultaat?

  Dat hangt af van je omvang en het effect wat je wil bereiken. Daarom bepalen we tijdens de intake in goed overleg met jouw een succesvol behandelingsplan. Daardoor heb je vooraf een goed beeld hoeveel behandelingen je nodig hebt en uiteraard de kosten.* *Voor alle behandelingen op deze site geldt dat resultaten en ervaringen per cliënt kunnen verschillen. Geen lichaam is hetzelfde, dus wat voor de één goed werkt, kan voor de ander minder goed werken.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Het aantal behandelingen hangt af van je omvang en het effect wat je wil bereiken. Daarom bepalen we tijdens de intake in goed overleg met jouw een succesvol behandelingsplan. Daardoor heb je vooraf een goed beeld hoeveel behandelingen je nodig hebt en uiteraard de kosten.
 • Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

  Ja. Cryolipolyse is in principe geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die definitief af willen rekenen met overtollig vet.
 • Op welke lichaamsdelen is behandeling mogelijk?

  Cryolipolyse is mogelijk op de volgende lichaamsdelen: buik, lovehandles, rug, billen, heupen, benen, bovenarmen, binnenkant knieën, onderkin.
 • Hoeveel vet raak ik kwijt?

  De hoeveelheid vet wat je kwijt kunt raken verschilt per persoon. In zijn algemeenheid ligt het rond de 18% en 22% op de behandelde gebieden.* *Voor alle behandelingen op deze site geldt dat resultaten en ervaringen per cliënt kunnen verschillen. Geen lichaam is hetzelfde, dus wat voor de één goed werkt, kan voor de ander minder goed werken.
 • Zijn de effecten van cryolipolyse blijvend?

  Absoluut. Het effect is blijvend. Je vetcellen vallen uiteen, worden opgeruimd en via het natuurlijke proces afgevoerd. Ze komen dus niet meer terug. De nog aanwezige vetcellen kunnen echter wel groter worden door een verkeerd voedingspatroon of onvoldoende beweging. Om uw nieuwe contouren te houden is het dus zeker belangrijk om een gezonde levenstijl na te streven waarin gezonde voeding en beweging centraal staan.
 • Kan ik na de cryolipolyse behandeling meteen weer werken of sporten?

  Na de behandeling kan je gelijk weer aan het werk of sporten. Je ondervindt bijna tot helemaal geen last van de behandeling.* *Voor alle behandelingen op deze site geldt dat resultaten en ervaringen per cliënt kunnen verschillen. Geen lichaam is hetzelfde, dus wat voor de één goed werkt, kan voor de ander minder goed werken.


Maak gratis kennis met fitness bij Sport 2000 Leusden

Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.Sportschool Sport 2000 Leusden is dé plek voor individueel fitness, personal training en wellness (ontspanning). Bij Sport 2000 Leusden ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 Dagen Gratis Fitness.

Trots op Jurriena! -18kg!!!

                              &nb...

Lees meer

Nieuwe online bodyshape lessen met Martine

We hebben weer een nieuwe bodyshape les voor je online staan!! Doe je ook mee? Klik hier om mee te doen!!   &n...

Lees meer
Meer nieuws
 • Lidmaatschapstest

  Weten of Sport2000 Leusden bij jou past?

  Klik Hier!

  LEES MEER
Gerard van Belzen

"Gerard van Belzen: 37 kilo afgevallen en lid sinds 1995!"

Gerard van Belzen
Jenny

"Jenny: In 4 mnd tijd van maat 42 naar 38!"

Jenny
Wim Everink

"10 kilo afgevallen in 6 weken!"

Wim Everink
G.M. Schonk

"Na 28 jaar trainen nog steeds gezellig hier, prettige medewerkers."

G.M. Schonk
Hanna

"Top sportschool waar ik al 3 jaar met plezier naar toe ga!  "

Hanna
Josefien van de Wielen

"Super begeleiding dit jaar van Salah & Roeland gehad, op weg naar mijn eerste wedstrijd!"

Josefien van de Wielen
Aida Blankenstijn

"Een fijne, persoonlijke sportschool met goede begeleiding! Zij snappen wat het begrip 'begeleiden' betekent!"

Aida Blankenstijn
Saskia Schouten

"Gezellige knusse sportschool waar altijd begeleiding is. Aanrader in Leusden!"

Saskia Schouten
Ralph Boersma

"Vele kilo's lichter en gaatjes extra in mijn riemen!"

Ralph Boersma