In 4 mnd tijd van maat 42 naar maat 38

/ / Afvallen, Jenny

Vet bevriezen? Kan dat?
In 4 maanden tijd van maat 42 naar maat 38.

4 maanden geleden ben ik begonnen met sporten bij sport2000 in Leusden. Inmiddels 15 kilo afgevallen en rond mn taille bijvoorbeeld al 10 centimeters kwijtgeraakt. Ik heb jaren geprobeerd om af te vallen, en had de hoop eigenlijk al een beetje opgegeven dat het ooit echt zou lukken. In verband met blessures heb ik me aangemeld om te gaan sporten, in eerste instantie om mijn lijf in betere conditie te krijgen.  Bij sport2000 in Leusden heb ik kennisgemaakt met Personal Training en cryolipolyse  en dat heeft mij voor zoveel verschil gemaakt.
We hebben een heel traject samengesteld van 4x per week trainen gecombineerd met cryolipolyse behandelingen om optimaal resultaat te behalen en dat heeft voor mij super gewerkt.
In het begin was het trainen soms heel moeilijk. Het is behoorlijk zwaar om vanuit amper sporten naar 4 keer per week te gaan waaronder twee keer Personal Training van Roeland. Vooral de eerste maand vond ik het erg zwaar.

Maar na de eerste voelbare verandering werd  alles anders. Ik kreeg meer motivatie en het was een stuk beter vol te houden. Ik werd veel positiever en ondanks de spierpijn hield ik vol. Na een paar weken werd het sporten ook echt  leuk, ik wende eraan en nu mis ik het als ik niet ga. Soms dacht ik wel eens: “waar ben ik aan begonnen?”. Maar ik heb er nooit over nagedacht om te stoppen. Ik heb de hele tijd de centimeters bijgehouden van mijn taille, benen, armen, buik en borsten en om elke maand het verschil zo duidelijk te zien aan mijn lichaam en de cijfers op papier te zien staan gaf me genoeg motivatie om door te gaan.

En als het toch even tegen zat was Roeland er altijd, om me net dat extra stukje motivatie en kracht te geven om door te zetten!”

Ik ben trots op mezelf dat ik het heb volgehouden en ontzettend blij met het resultaat! Je kan het zo goed zien en ik voel me ook zoveel beter. Dagelijks word mijn moeite beloont doordat ik tijdens het werk of sporten merkt dat alles zoveel makkelijker gaat en dat brengt een enorme verandering in mijn leven.

Jenny: “Dit is echt een aanrader voor mensen die hun kilo’s vaarwel  willen zeggen. Van twee dagen Personal Training ben ik naar nu naar één dag gegaan omdat ik nog wel onder begeleiding wil sporten en het is natuurlijk super gezellig. Ik sport nog steeds 3 dagen per week en blijf ook gezond eten zodat ik dit gewicht kan behouden. In al die tijd sporten en diëten ben ik nu 15 kilo kwijt en in totaal 48 centimeter. Wat een enorme verandering is. Mijn lichaam voelt een stuk beter en ikzelf ook!”

Wil jij dit ook? Neem contact op voor vrijblijvend advies!!

TOP