Cryolipolyse in Leusden - Sport 2000 is er voor u

Vet verwijderen zonder medische ingreep? Bij Sport 2000 in Leusden kan dit!  Cryolipolyse is een methode om lichaamsvet plaatselijk te bevriezen, waardoor vetcellen worden afgebroken en definitief verwijderd worden. In onze sportschool in Leusden begeleiden we onze klanten graag op weg naar een gezondere levenstijl, we zetten ons in om u te helpen een gezond gewicht te hebben en te houden. Voor de een houdt dit in om enkele kilos kwijt te raken, voor een ander om serieus overgewicht aan te pakken.
Dit doen we doormiddel van fitness , personal training, voedinsbegeleiding etc.

Cryolipolyse is een extra middel wat we in zetten om probleemzones rond buik, heupen en billen aan te pakken. Dit zijn de plaatsen op uw lichaam die ondanks veelvuldig sporten én een aangepast eetpatroon maar niet verdwijnen. Het is geschikt voor mannen en vrouwen en we hebben er al veel succes mee bereikt.
Wilt u meer lezen over de resultaten die we behalen, lees dan een aantal ervaringen van onze klanten.

Een compleet aanbod

Wij van Sport 2000 Leusden zijn overtuigd van de voordelen van cryolipolyse. We vinden dat actief sporten en gezond eten hier zeker een rol bij speelt. Wij bieden u daarom  het totaalplaatje aan bij ons in Leusden. Cryolipolyse wisselen we af met fitness, groepslessen en deskundig advies over uw eetpatroon. Voor een goed resultaat zijn vaak twee tot drie behandelingen van cryolipolyse nodig met een aantal weken ertussen.

Cryolipolyse:

  • Helpt met het aanpakken van probleemzones rond heupen, buik en billen
  • Houdt in dat vet plaatselijk bevroren wordt
  • Kan met tussenpozen van een aantal weken worden uitgevoerd
  • Heeft een eindresultaat dat al zichtbaar is na 3 weken

Extra informatie

Meer weten? Neem contact met ons op. Wij zetten de mogelijkheden van cryolipolyse voor u op een rijtje. Cryolipolyse en Sport 2000 Leusden, een perfecte combinatie!

Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op!!

TOP