Cryolipolyse in Leusden - Sport 2000 is er voor u

Vet verwijderen zonder medische ingreep? Bij Sport 2000 in Leusden kan dit! We combineren cryolipolyse met sporten bij het afvallen. Cryolipolyse houdt in dat we vet plaatselijk bevriezen, waardoor vetcellen definitief worden afgebroken. In Leusden zetten we cryolipolyse in om probleemzones rond buik, heupen en billen aan te pakken. Dit zijn de plaatsen op uw lichaam die ondanks veelvuldig sporten én een aangepast eetpatroon maar niet verdwijnen.

Een compleet aanbod

Wij van Sport 2000 Leusden zijn overtuigd van de voordelen van cryolipolyse. We vinden dat actief sporten en gezond eten hier zeker een rol bij speelt. Wij bieden u daarom  het totaalplaatje aan bij ons in Leusden. Cryolipolyse wisselen we af met fitness, groepslessen en deskundig advies over uw eetpatroon. Voor een goed resultaat zijn vaak twee tot drie behandelingen van cryolipolyse nodig met een aantal weken ertussen.

Cryolipolyse:

  • Helpt met het aanpakken van probleemzones rond heupen, buik en billen
  • Houdt in dat vet plaatselijk bevroren wordt
  • Kan met tussenpozen van een aantal weken worden uitgevoerd
  • Heeft een eindresultaat dat al zichtbaar is na 3 weken

Extra informatie

Meer weten? Neem contact met ons op. Wij zetten de mogelijkheden van cryolipolyse voor u op een rijtje. Cryolipolyse en Sport 2000 Leusden, een perfecte combinatie!

Neem contact op voor advies op maat!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op!!

TOP