Nieuwsbrief Januari 2019

In deze nieuwsbrief vooral veel nieuws over de groepslessen. Afgelopen tijd zijn wij druk geweest met het optimaliseren van het rooster. Vanaf 1 februari zullen er een aantal dingen veranderen. Er komen lessen bij, zoals yoga en boksen. Helaas vallen er ook lessen af, onder andere Power Hour en een les BodyShape. Daarnaast bieden wij naast het reguliere lesrooster ook een weerbaarheidstraining aan, lees snel verder!

 

Martine

Martine is al jaren een bekend gezicht en een zeer gewaardeerde en betrokken instructrice van Sport 2000 Leusden. Zoals de meesten van jullie weten is zij de laatste tijd ook erg actief binnen de homeopathie. Zij heeft besloten daar vanaf nu meer tijd aan gaan te besteden, waardoor zij helaas wat minder les zal gaan geven bij ons. De volgende lessen komen te vervallen; BodyShape op dinsdag om 18.00uur en PowerHour op donderdag om 20.00uur.

 

Nieuwe instructeurs bij Sport 2000 Leusden!

 

Julija; Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Yoga, toen kon ik al merken dat het goed was voor mijn lichaam. Jaren later is Yoga een onderdeel van mijn leven geworden. Yoga is voor mij thuiskomen in je eigen lichaam. Het ontdekken, ervaren, voelen, het weten, accepteren, los laten, er mogen zijn met alles wat er is. Yoga elke donderdag om 20.00uur.

Arwien; Al 4 jaar geef ik les als bokstrainer en sinds kort ben ik ook begonnen met kickbox training te geven. Boksen is mijn passie dat ik met heel veel plezier aan anderen geef. Boksen is niet alleen boksen. Boksen draagt ook bij in je privé-leven waardoor je meer durft en je zekerder gaat voelen. Kortom; kom boksen je kunt alles aan! Boksen elke zaterdag om 11.00uur.

Amy; Dansen is mijn grootste passie. 8 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van Zumba. Hierin kan ik mijn passie voor dans, delen met anderen. Mijn lessen staan bekend om variatie aan verschillende dans stylen met een lichte voorkeur voor DanceHall en Merengue. Elke zondag van 10 tot 11 nodig ik jullie uit op mijn Zumba-party! Ik heb er zin in!

 

HET NIEUWE ROOSTER PER 1 FEBRUAI 2019

 

WEERBAARHEIDSTRAINING

Woensdag 6 maart start er een training persoonlijke weerbaarheid onder leiding van Adrie. Deze training is geschikt voor iedereen die zich zekerder wilt voelen in werk of dagelijks leven.

In 6 weken tijd wordt er aandacht besteed aan;
- Basis persoonlijke weerbaarheid (theorie & praktijk)
- Herkennen eigen weerbaarheid door middel van oefeningen
- Herkennen agressie en conflict stijlen met oefeningen
- Afweertechnieken / stoot- en traptechnieken (basis ter verdediging)

De cursus is op woensdagavond van 21.00 tot 22.00 uur. De minimale leeftijd om mee te doen is 16 jaar en de kosten zijn €49,95. Aan deze training kunnen zowel leden als niet-leden mee doen. Dus neem je collega, familie of vriend(in) mee! Dit is een training van 6 weken, het is van belang dat je ook echt alle 6 de trainingen mee kunt doen.

Aanmelden kan bij de balie.

 

Bar gesloten tot 20 oktober!

Beste leden, Zojuist hebben wij via de Gemeente Leusden te horen gekregen dat wij de bar moeten sluiten vanaf 29-09-2020 om ...

Lees meer

Groepslessen bij Studio Pauline!

Wij zijn blij dat wij kunnen melden dat wij voor de winter een geschikte locatie hebben gevonden! Wij kunnen een ruimte huren b...

Lees meer
Meer nieuws
  • Lidmaatschapstest

    Weten of Sport2000 Leusden bij jou past?

    Klik Hier!

    LEES MEER
Kelly

"20 kilo afgevallen.. Lees mijn verhaal hier"

Kelly
Gerard van Belzen

"Gerard van Belzen: 37 kilo afgevallen en lid sinds 1995!"

Gerard van Belzen
Jenny

"Jenny: In 4 mnd tijd van maat 42 naar 38!"

Jenny
Wim Everink

"10 kilo afgevallen in 6 weken!"

Wim Everink
G.M. Schonk

"Na 28 jaar trainen nog steeds gezellig hier, prettige medewerkers."

G.M. Schonk
Hanna

"Top sportschool waar ik al 3 jaar met plezier naar toe ga!  "

Hanna
Josefien van de Wielen

"Super begeleiding dit jaar van Salah & Roeland gehad, op weg naar mijn eerste wedstrijd!"

Josefien van de Wielen
Aida Blankenstijn

"Een fijne, persoonlijke sportschool met goede begeleiding! Zij snappen wat het begrip 'begeleiden' betekent!"

Aida Blankenstijn
Saskia Schouten

"Gezellige knusse sportschool waar altijd begeleiding is. Aanrader in Leusden!"

Saskia Schouten
Ralph Boersma

"Vele kilo's lichter en gaatjes extra in mijn riemen!"

Ralph Boersma