Nieuwsbrief November 2018

Onze sportschool blijft letterlijk 'in beweging'! Naast de vernieuwde apparatuur zijn er nog een aantal ontwikkelingen binnen de club die we graag met jou willen delen. We hebben onder andere twee nieuwe personeelsleden die we aan je voor stellen en een mooie actie. Daarnaast introduceren we een nieuwe abonnementsvorm waar we je meer over willen vertellen, snel verder lezen dus!

NIEUWE GEZICHTEN BIJ SPORT 2000 LEUSDEN
Hij is al heel wat jaren een bekend gezicht als lid, maar sinds kort versterkt hij ook ons team; Adrie! drie zal begeleiding en Personal Training geven in de fitness-zaal. Wil je een uur lekker boksen of werken aan je zelfvertrouwen door middel van zelfverdediging, dan kun je ook bij hem terecht.     

Patty is voor veel mensen een nieuw gezicht. Binnen de club gaat zij aan de slag als Groepslessen Coördinator.
Patty zal het huidige rooster onder de loop nemen en kijken naar mogelijke verbeteringen of aanvullingen.

De eerste 2 nieuwe lessen zijn al een feit;

Op zondag is er van 10.00 tot 11.00 Zumba Fitness en van 11.00 tot 12.00 Club Power. Houdt het lesrooster, de website en onze Facebookpagina dus goed in de gaten!
Welkom Adrie en Patty, heel veel succes!

SAMEN SPORTEN IS VEEL LEUKER!

Neem kosteloos een vriend of vriendin, familielid of collega mee wanneer je komt trainen en verdien een maand contributie cadeau!  Elk lid mag in week 48 iemand meenemen*. (26 november t/m 2 december 2018). Wordt hij/zij lid** na deze week? Dan krijg jij van ons een maand contributie cadeau! 

* 1 persoon per lid per bezoek
** Bij afsluiten van 6 of12 mnd contract

NIEUWE ABONNEMENTEN INCLUSIEF PERSONAL TRAINING

Vanaf heden kun je naast het standaard abonnement kiezen voor een nieuwe abonnementsvorm: onbeperkt sporten inclusief Personal Training.
Personal Training en voeding zijn de 2 belangrijkste speerpunten binnen onze club en middels deze nieuwe abonnementsvormen willen we hier meer vorm en focus aan geven. Boek en behoud resultaat!

PT zorgt er niet alleen voor dat je gerichter en effectiever traint, maar stimuleert je ook om doelen concreet te formuleren en resultaten meetbaar en inzichtelijk te maken. Een ander zeker niet onbelangrijk aspect, is dat Personal Training zorgt dat fitness uitdagend en vernieuwend blijft. Ook op de langere termijn. Essentieel om je geboekte resultaten te behouden! Samen met jouw Personal Trainer bespreek je en bepaal je jouw doelstellingen. Jouw trainer zal je uitdagen om het maximale uit al je trainingen te halen en je grenzen op te zoeken en zorgt er daarnaast voor dat je niet over je fysieke grens heen gaat. Je maakt dus niet alleen een commitment met jezelf, maar óók met je Personal Trainer!   

Voeding is minstens net zo belangrijk voor resultaat als trainen zelf. Daarom zijn deze abonnementen inclusief voedingsbegeleiding. Voordat we van start gaan met de voedingsbegeleiding brengen we eerst je huidige voedingspatroon in kaart. Het doel is een passende en verantwoorde levensstijl te ontwikkelen die op lange termijn vol te houden is.

Er zijn 4 verschillende abonnementen:


Heb je vragen of wil je je huidige abonnement omzetten naar een abonnement inclusief PT? Kom naar ons toe, wij helpen je graag!

CONTRIBUTIEPRIJZEN 2019

Het kabinet wil het lage btw-tarief verhogen van 6% naar 9%. Het lage tarief is ook van toepassing voor sportscholen. Deze verhoging geldt per 1 januari 2019. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog akkoord gaan met de wijziging. Mocht dit inderdaad gebeuren dan zullen de contributieprijzen stijgen per 1 januari 2019. De verhoging bedraagt tussen de €1,00 tot maximaal €1,50 per maand en heeft betrekking op de maandelijkse contributiekosten.

De wintermaanden staan voor de deur en het wordt buiten kouder en eerder donker.
Reden genoeg om je binnen bij ons in het zweet te werken of te genieten van de warme sauna?

Nieuwsbrief Januari 2019

In deze nieuwsbrief vooral veel nieuws over de groepslessen. Afgelopen tijd zijn wij druk geweest met het optimaliseren van het...

Lees meer

Training Persoonlijke Weerbaarheid

Woensdag 6 maart start er een training persoonlijke weerbaarheid onder leiding van Adrie Deze training is geschikt voor ied...

Lees meer
Meer nieuws
  • Lidmaatschapstest

    Weten of Sport2000 Leusden bij jou past?

    Klik Hier!

    LEES MEER
Fara Verhagen

"20 kilo afgevallen.. Lees mijn verhaal hier"

Fara Verhagen
Gerard van Belzen

"Gerard van Belzen: 37 kilo afgevallen en lid sinds 1995!"

Gerard van Belzen
Jenny

"Jenny: In 4 mnd tijd van maat 42 naar 38!"

Jenny
Wim Everink

"10 kilo afgevallen in 6 weken!"

Wim Everink
G.M. Schonk

"Na 28 jaar trainen nog steeds gezellig hier, prettige medewerkers."

G.M. Schonk
Hanna

"Top sportschool waar ik al 3 jaar met plezier naar toe ga!  "

Hanna
Josefien van de Wielen

"Super begeleiding dit jaar van Salah & Roeland gehad, op weg naar mijn eerste wedstrijd!"

Josefien van de Wielen
Aida Blankenstijn

"Een fijne, persoonlijke sportschool met goede begeleiding! Zij snappen wat het begrip 'begeleiden' betekent!"

Aida Blankenstijn
Saskia Schouten

"Gezellige knusse sportschool waar altijd begeleiding is. Aanrader in Leusden!"

Saskia Schouten
Ralph Boersma

"Vele kilo's lichter en gaatjes extra in mijn riemen!"

Ralph Boersma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.