Trots op Jurriena! -18kg!!!

              
          


 


 

 Ik hoef nu niet meer in de kledingrekken bij de XL’tjes te kijken, 
maar kan naar een M of zelfs een S kijken, hoe leuk is dat!

Je moet kijken naar het weekgemiddelde en als dat naar beneden gaat, dan doe je het goed! Dat was wat Roeland vaak tegen me zei. Eind november 2020 vroeg ik Roeland van de Voorde, Personal Trainer en Coach bij Sport 2000 Leusden, om me te begeleiden bij het afvallen. Ik woog toen 88 kg, nu juli 2021 weeg ik 70 kg.

In corona tijd was e.e.a. flink misgegaan. Voor een klein half jaar kon ik mijn groepsfitnesslessen niet meer geven, vanwege de lock down en mijn eetpatroon werd er ook niet beter op. Natuurlijk een hele slechte tijd om te starten in november omdat de feestdagen eraan kwamen. Maar goed, je moet toch een keer starten, niet? Nadat ik op de weegschaal had gestaan op de club bij Sport 2000 Leusden, was ik metabolisch gezien 4 jaar ouder, dat zou 60 betekenen. Oeps! Daar werd ik niet blij van, naast dat ik van mijn gewicht al niet blij was geworden. Roeland gaf mij uitstekende tips, wat ik moest aanpassen in mijn eetgedrag. Hij gaf mij niet alle tips tegelijk, maar begon eerst eens met wat ik voor het ontbijt zou kunnen veranderen en bouwde dat zo uit naar wat ik de rest van de dag zou kunnen eten. Ook stelde hij voor dat ik elke morgen moest gaan wegen en het resultaat aan hem door moest geven. Dat was een goede stok achter de deur. Ook gaf hij beweegtips om niet alleen af te vallen, maar ook om je spieren te behouden.  Hij heeft mij uitstekend begeleid en altijd gemotiveerd om door te gaan, ook als ik niet direct resultaat zag op de weegschaal. Ook gaf hij antwoorden op al mijn vragen die ik had gedurende dit proces. Tuurlijk was het niet altijd makkelijk, maar ik had het wel zelf in de hand. 

Dankzij Roeland ben ik nu 18 kilo kwijt en ben nog bezig met de laatste 2 kilo. Ik wil nog graag 2 kilo onder mijn streefgewicht zitten, zodat ik een buffer heb. Zonder deze professionele begeleiding was ik nooit in zo’n korte tijd zoveel kwijt geraakt. Nu weet ik wat ik ervoor moet doen om zo te blijven. Eén ding is zeker, nooit meer terug naar die 88 kg! Ik hoef nu niet meer in de kledingrekken bij de XL’tjes te kijken, maar kan naar een M of zelf een S kijken, hoe leuk is dat. Ook is het leuk om positieve reacties te krijgen, van mensen die het opvallen dat ik zo afgevallen ben. Daar word je toch blij van? Ik wel in ieder geval ☺.

Het geheim van succes zit in het VERANDEREN van iets vat je DAGELIJKS doet!

Jurriena Dijkema

 

Trots op Jurriena! -18kg!!!

                              &nb...

Lees meer

Sportschool gesloten i.v.m. slecht weer!

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan, er gaat dik pak sneeuw vallen! Super leuk natuurlijk, maar we vinden het niet ve...

Lees meer
Meer nieuws
  • Lidmaatschapstest

    Weten of Sport2000 Leusden bij jou past?

    Klik Hier!

    LEES MEER
Gerard van Belzen

"Gerard van Belzen: 37 kilo afgevallen en lid sinds 1995!"

Gerard van Belzen
Jenny

"Jenny: In 4 mnd tijd van maat 42 naar 38!"

Jenny
Wim Everink

"10 kilo afgevallen in 6 weken!"

Wim Everink
G.M. Schonk

"Na 28 jaar trainen nog steeds gezellig hier, prettige medewerkers."

G.M. Schonk
Hanna

"Top sportschool waar ik al 3 jaar met plezier naar toe ga!  "

Hanna
Josefien van de Wielen

"Super begeleiding dit jaar van Salah & Roeland gehad, op weg naar mijn eerste wedstrijd!"

Josefien van de Wielen
Aida Blankenstijn

"Een fijne, persoonlijke sportschool met goede begeleiding! Zij snappen wat het begrip 'begeleiden' betekent!"

Aida Blankenstijn
Saskia Schouten

"Gezellige knusse sportschool waar altijd begeleiding is. Aanrader in Leusden!"

Saskia Schouten
Ralph Boersma

"Vele kilo's lichter en gaatjes extra in mijn riemen!"

Ralph Boersma