De personal trainers van Sport 2000 in Leusden

Sporten met hulp van een personal trainer is alleen iets voor popsterren? Nee hoor, bij Sport 2000 in Leusden hebben we de beste personal trainers voor u klaarstaan. Zij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u uw doelen te realiseren. Het opbouwen van spiermassa, een paar kilo afvallen of de beste training in aanloop naar een wedstrijd? Onze personal trainers zijn er voor u!

Wat bieden wij u?

Sport 2000 in Leusden beschikt over drie personal trainers. Zij werken samen met u aan een sterk en gezond lichaam. Wat zijn uw wensen of wat zijn uw doelen? Vertel het en zij helpen u verder. Onze personal trainers kunnen u adviseren over te volgen oefeningen, maar ook met betrekking tot uw eetpatroon kunnen ze u van deskundig advies voorzien. Wanneer u aan de slag wilt met een personal trainer in Leusden, bieden we u één gratis proefweek aan. Na afloop weet u direct of het sporten met een personal trainer iets voor u is.

Sporten met een personal trainer in Leusden betekent:

  • Deskundig advies bij het sporten
  • Advies over uw eetpatroon, hulp bij het opstellen van een dieet
  • Persoonlijke hulp bij het behalen van uw doelen
  • Altijd een eigen coach

Uw eigen motivator

Benieuwd wat een personal trainer van Sport 2000 in Leusden voor u kan betekenen? Schakel ons in voor een proefles of informeer vrijblijvend.

Maak nu een afspraak met een personal trainer van Sport2000!

Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan met een personal trainer via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 contact met je op voor een persoonlijk advies.

TOP