Personal Training: voor optimaal trainingsresultaat

personal trainer leusdenKies je voor personal training, dan sluit je niet alleen een commitment met jezelf, maar ook met je personal trainer. Dit betekent dat niet alleen jij jezelf aan dat commitment moet houden, maar dat ook je trainer je aan dat commitment zal houden.  De reden dat mensen kiezen voor PT verschilt per persoon. De een wil graag gewicht verliezen, waar de ander graag aan wil komen in spiermassa of zijn conditie wil verbeteren. Wij kunnen jou inspireren en stimuleren, maar jouw eigen motivatie en doelen moeten de drijfveer zijn! 

Maak je resultaat meetbaar

Een belangrijk aspect van PT bij Sport2000 is het meetbaar maken van resultaten. Zo houden we elke les precies bij wat we gedaan hebben in de gym en vindt er een wekelijks weegmoment plaats waarbij er niet alleen naar gewicht wordt gekeken, maar bijvoorbeeld ook naar je vetpercentage en je spiermassa. Zo blijven we continue monitoren of de geboekte resultaten in lijn zijn met jouw doelen. Het omzetten van resultaten in concrete cijfers biedt niet alleen inzicht, maar houdt je ook scherp en gemotiveerd

Persoonlijke onwikkeling

Het PT Team van Sport2000 bestaat uit 3 professionele trainers. Naast begeleiding in de fitnesszaal is er bij ons een hoop kennis aanwezig op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Bij Sport2000 bundelen meerdere professionals hun kennis op het gebied van gezondheid waarmee we jou een zo compleet mogelijk pakket willen bieden.  Het volgen van PT is een mooie aanvulling op zelfstandig trainen. Het biedt je een goede basis om óók wanneer je zelfstandig traint, meer uit je workout te halen. Veel mensen zijn geneigd om de oefeningen te doen waar ze goed in zijn. In een PT sessie ga je juist op zoek naar de minder sterke punten en breidt je je kennis uit. PT brengt je in staat om effectiever te trainen, maar zorgt ook voor een ander belangrijk aspect: variatie. Variatie in je trainingen zorgt ervoor dat fitness uitdagend blijft, ook op de langere termijn.  Naast 1 op 1 begeleiding bieden wij ook small group training aan. 

Maak nu een afspraak met een Personal Trainer van Sport2000!

Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan met een personal trainer via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 contact met je op voor een persoonlijk advies.

TOP