Personal training bij Sport2000 Leusden!

Kies je voor personal training, dan sluit je niet alleen een commitment met jezelf, maar ook met je personal trainer. Dit betekent dat niet alleen jij jezelf aan dat commitment moet houden, maar dat ook je trainer je aan dat commitment zal houden. De reden dat mensen kiezen voor personal training verschilt per persoon. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier de ervaringen van Wim Everink, Josefien van Wielen of van Fara Verhagen.
 

Maak je resultaat meetbaar

Een belangrijk aspect van personal training bij Sport 2000 Leusden is het meetbaar maken van resultaten. Zo houden we elke les precies bij wat we gedaan hebben in de gym en vindt er een wekelijks weegmoment plaats waarbij er niet alleen naar gewicht wordt gekeken, maar bijvoorbeeld ook naar je vetpercentage en je spiermassa. Het PT-Team van Sport 2000 Leusden bestaat uit 5 professionele trainers. Naast begeleiding in de fitnesszaal is er bij ons een hoop kennis aanwezig op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing.

Geïnteresseerd? Maak gratis kennis met fitness bij Sport 2000 Leusden

Vraag direct online 7 Dagen Gratis Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.


Ervaar het aanbod van Sport 2000 Leusden nu zelf. Start met individueel fitness, personal training of één van onze groepslessen. Bij Sport 2000 Leusden ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe nu de gratis Lidmaatschapstest om te kijken wat het beste bij jou past.

Nieuwsbrief Januari 2019

In deze nieuwsbrief vooral veel nieuws over de groepslessen. Afgelopen tijd zijn wij druk geweest met het optimaliseren van het...

Lees meer

Training Persoonlijke Weerbaarheid

Woensdag 6 maart start er een training persoonlijke weerbaarheid onder leiding van Adrie Deze training is geschikt voor ied...

Lees meer
Meer nieuws
  • Lidmaatschapstest

    Weten of Sport2000 Leusden bij jou past?

    Klik Hier!

    LEES MEER
Fara Verhagen

"20 kilo afgevallen.. Lees mijn verhaal hier"

Fara Verhagen
Gerard van Belzen

"Gerard van Belzen: 37 kilo afgevallen en lid sinds 1995!"

Gerard van Belzen
Jenny

"Jenny: In 4 mnd tijd van maat 42 naar 38!"

Jenny
Wim Everink

"10 kilo afgevallen in 6 weken!"

Wim Everink
G.M. Schonk

"Na 28 jaar trainen nog steeds gezellig hier, prettige medewerkers."

G.M. Schonk
Hanna

"Top sportschool waar ik al 3 jaar met plezier naar toe ga!  "

Hanna
Josefien van de Wielen

"Super begeleiding dit jaar van Salah & Roeland gehad, op weg naar mijn eerste wedstrijd!"

Josefien van de Wielen
Aida Blankenstijn

"Een fijne, persoonlijke sportschool met goede begeleiding! Zij snappen wat het begrip 'begeleiden' betekent!"

Aida Blankenstijn
Saskia Schouten

"Gezellige knusse sportschool waar altijd begeleiding is. Aanrader in Leusden!"

Saskia Schouten
Ralph Boersma

"Vele kilo's lichter en gaatjes extra in mijn riemen!"

Ralph Boersma

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.