De leukste sportschool in Leusden

Op zoek naar een sportschool in Leusden? Loop binnen bij Sport 2000. De leukste, gezelligste en de meest uitdagende sportschool in de omgeving. Bij ons gaan actief sporten heel goed samen met lekker relaxen. Leef u uit in een van de vele groepslessen of tijdens een intensieve fitnesstraining. Na afloop kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness.

Hier gebeurt het

Sport 2000 in Leusden is een sportschool waar we samen met u werken naar het beste resultaat. Door het aanbieden van diverse uitdagende groepslessen op verschillend niveau en fitnesstrainingen op individueel niveau maken we sporten voor iedereen aantrekkelijk. Fitnesstrainingen kunnen binnen openingstijden van de sportschool plaatsvinden voor slechts een klein bedrag per maand. U kunt dan onbeperkt gebruikmaken van alle fitnessapparatuur bij ons in Leusden. Liever aan de slag onder begeleiding? Fitness wordt ook in groepen gegeven of kan uitgevoerd worden onder begeleiding van een van de personal trainers van onze sportschool in Leusden.

Sporten in Leusden

Kom vrijblijvend langs bij onze sportschool en laat u voorlichten. Wij vertellen u graag meer over onze sportschool in Leusden, de mogelijkheden die we bieden en hoe we ons inzetten uw doelen te behalen. U kunt ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Maak kennis met Sport 2000 met de Gratis Proefweek Fitness

Vraag direct een gratis proefweek aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

TOP